fridapetterssons

Alla inlägg under maj 2012

Av Frida Pettersson - 20 maj 2012 20:20

Tja!

Åkte till strängnäs med Nellie vid typ halv 1 idag för att kolla på fotbollsmatch. Var där till typ 4 nån gång sen åkte vi hem till skogstorp. Hennes pappa släppte av oss på orrliden och så var vi där och kollade på fotbollsmatch igen. Efter ett tag kom Oliver så var med han också. Vid kvart i 6 åkte jag hem och åt middag lite snabbt, sen tillbaks igen! Då hade det kommit dit mycket mer folk, som jag inte ville va med -.- Så aa.. Men sen vid typ halv 8 åkte Nellie hem till några, så jag var med Oliver ett tag. Sen bestämde vi oss för att ringa Johanna, så vi stack och hämtade henne och sen åkte vi till kompisgungan på skolgården och hängde där ett tag. Strax efter 8 skulle jag hem, Johanna och Oliver åkte hem lite efter det. Nu sitter jag hemma och ska snart hoppa in i duschen! Och vad hände? Vädret.. Det är ju helt underbart! Känner starkt att sommarn börjar komma nu och hoppas det håller i sig. Skola imorn då.. Känner mig inte direkt jättetaggad menmen, nu är det ju ändå snart sommarlov?! så dom sista veckorna klarar man väl av? 

HEJDÅ!


//fridapettersson ;*

Av Frida Pettersson - 19 maj 2012 22:34

Hejsan! Gör ett litet snabbt inlägg från mobilen. Sitter foreverlone och kollar på fotboll. Spännande match asså! Men det är gansks trevligt att va lite mobbad sådär! heejdå !//fridapettersson ;*

Av Frida Pettersson - 19 maj 2012 18:48

Tjeenare!

Min dag idag har vart typ gryyyym! Började med att vid ca halv 1 gick jag till orrliden och mötte Hampus Tenö och Mattias Lidholm, var med dom i typ 2 timmar. Sen kom Johanna och så satt vi och snacka lite och så. Sen helt plötsligt körde vi fotbollsmatch med (ska räkna upp ALLA nu, så det kan bli lite mke..) Hampus, Matte, Jesper, Felix, Jakob N, Mathias P, Wille, Edwin, Oliver, Calle, Leo, Viktor, William, och johanna såklart! tror det var alla? fast jag glömde säkert nån.. Sen iaf åkte dom flesta hem, så då var det bara jag Johanna, Jakob, Jesper, Felix, Mathias, Wille, Edwin och kanske nån mer kvar? Så vi körde lite fotboll och så. Jag och Johanna är verkligen världsmästarE på fotboll! Sen kanske vid 5 gick alla hem, så vi gjorde också det. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Kanske ska upp till orrliden igen? 

Hejdå.


//fridapettersson ;* 

 

Bjuuuder, bara för att mitt humör är på TOPP just nu! :D 

Av Frida Pettersson - 19 maj 2012 11:59

Hejhej! 

Har inte skrivit för jag har inte hunnit! Igår hjälpte jag först till lite på min lillasysters kalas men sen upptäckte jag att småbarn är väldigt jobbiga, så jag gick därifrån. Sen hade jag inte ett piss att göra, så jag ringde Johanna. Hon var med oskar, men med lite övertalning lyckades jag tillslut skicka hem honom, mohahaha! kände mig ganska taskig menmen ;) Johanna och jag bikade hem till mig och var där ett tag, sen vid typ halv 9 kom vi på den briljanta iden att jag kunde ju sova hos henne! Så jag packade väskan, och sen trampade vi hem till henne igen. Gjorde inte så jättemycket, förutom att flumma rejält men vad kan man förvänta sig? Nu ska jag äta lunch, sen ska jag till orrliden och träffa några med johanna. Kommer bli kuul! Skriver mer ikväll, Hejdå !


//fridapettersson ;*

Av Frida Pettersson - 18 maj 2012 16:19

Heeej!

Har vart på stan och tränat med syster idag. Vi åkte ner på stan med bussen vid typ 11, men tränigspasset började 12. Roligare och jobbigare än vad jag trodde faktiskt? 13.00 var det slut. Vi gick till donken för att äta men det var smockat?! Så vi gick till typ 2 andra ställen också, men det var fullt där också, så gick vi runt som två miffon på stan och letade efter ställen och äta.. Tillslut bestämmde vi oss för att gå tillbaka till mc donalnds, så då stog vi och köade i ca en halvtimme ist. Sen när vi äntligen fick vår mat gick vi och satte oss i det fina vädret och åt utomhus, mys! Sen gick vi på stan en stund. Köpte en tröja på H&M också! Efter tog vi bussen hem, och nu sitter jag här foreveralone och tråkar. 

hajdoooo!


//fridapettersson ;* 

 

Jag dreev på bilden, inte seriös nånstans.

Av Frida Pettersson - 17 maj 2012 18:59

Halluuu!

Vart med bästavän idag, shit, skrattade 24/7. Vi typ låg i mitt rum och dog, Johanna prövade lite roliga kläder så vi fick skrattattacker kan man säga. Och så planerade vi vår sommar, men kom på att vi kommer inte kunna göra allt vi planerat för vi båda är typ helt panka?! Undrar vart pengarna tagit vägen.. haha. Sen vid typ halv 6 skulle hon hem, och då tvingade hon mig att följa med henne en bit.. Så jag tog min kära lilla sparkcykel som jag inte rört på typ några år. Riktigt roligt faktiskt, och jag upptäckte att jag har en talang i att sparkcykla? Jag är fett duktig på det, kan t.o.m hoppa :D 

Imorgon ska jag träna med systeryster sen blir det att gå på stan, kul med lite syskontid också! Sen på kvällen ska min lillasyster ha kalas så måste hjälpa till lite då. Nu ska jag inte göra så mycket tror jag? 

HEJDÅ !


//fridapettersson ;* 

 

jag älskar hela dig inte bara ditt utseende, din personlighet, ditt underbara leende.

Av Frida Pettersson - 17 maj 2012 14:33

Hej alla som läser!

Just nu sitter jag och väntar på Johanna, jag tror hon är den mest störande och irriterande människa på denna jord? Menmen, hon kommer väl nån gång får man hoppas. Vart så glad imorse när jag vaknade av att solen lyste, har inte hänt på typ 100 år känns det som? Jag damplängtar till sommarn nu, min sommar kommer bli oslagbar! 

Skriver mer ikväll, hejdå! 


//fridapettersson ;* 

Av Frida Pettersson - 16 maj 2012 17:01

Tjenare!

Väldigt bra dag idag! Började med Lunken, Johanna jag och Nellie var skiitnervösa. Men bra gick det. Vi var kanske 100 som sprang? Vet faktiskt inte riktigt hur många vi var.. Men i starten spurtade alla för att komma först, men det gäller att ha taktik också. Jag, johanna och nellie låg typ sist i början för vi visste att vi skulle bli trötta direkt annars, och det funkade! Efter 2 km i ganska högt tempo började vi bli lite trötta och andfrådda, men vi pressade varann och det var bra.Vi tog ikapp fler och fler, kändes asbra. Sen när vi var vid skolan tog Johanna och jag varandras händer och sa.. " tillsammans klarar vi allt." Sen spurtade vi hand i hand in i mål, sprang samtidigt om två tjejer i 8:an. Jag är sjukt stolt att vi klarade det, och vi stannade inte och gick en enda gång! Sen hade vi rast typ jättelänge och så var det prisutdelning i gympasalen. Sen hade vi lunch, och sen rast i typ 2 timmar till. På rasten byggde johanna, jag pch nellie en koja/säng i kafeterian ;) Fattar bara inte varför alla glodde så mycket.. Efter det hade vi fotboll utomhus, och sen var dagen slut. Skön dag! 

Hejdå alla söta!


//fridapettersson ;* 

Snyggingarna taggade inför 4,5 km!  

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards