fridapetterssons

Alla inlägg under december 2012

Av Frida Pettersson - 22 december 2012 20:34

Rubriken beskriver min dag. Har kollat på filmer exakt hela dagen, eftersom jag fortfarande är lite sjuk så behövdes en sån här dag. Har hunnit se på Polarexpressen, I am number four, Grinchen, Big Mama, och även kollat lite tv. 
I am number four var verkligen att tipsa om, riktigt bra film! Grinchen och Polarexpressen kollade jag på mest för att dom gick på tv och för att det är mysigt såhär innan jul.

Har även varit hemma ensam en stor del av dagen, eftersom min familia var på julbord vilket jag missade. Det var mysigt, minus att jag trodde det var någon i mitt hus och fick panik.. Haha. 

Nu mot kvällen har jag tagit ett bad för att fräscha till mig lite, och har nyss varit nere och ätit lite eftersom jag knappt ätit under hela dagen. 

Nu ska jag slå in lite julklappar med mig själv, puss på er!  
Gammal och ful bild på mig och bästavän från nyår förra året! 

Av Frida Pettersson - 21 december 2012 18:44

Har lyckats hålla mig undan från sjukdom en lång tid nu, men just när man inte anar det, så slår det till. 
Detta var verkligen inte vad jag behövde just nu.. Imorgon ska jag på julbord, jag är inte klar med alla julklappar än så det måste fixas snarast, och på måndag är det jul vilket jag känner mig rätt så stressad inför eftersom jag har mycket att fixa innan. Hoppas jag blir frisk nu på dirr igen så jag kan njuta av mitt jullov. 
För att pigga upp både mig och detta inlägg bjuder jag på två bilder från i somras. Visserligen är det mycket mysigt nu inför jul, och sedan har jag även stockholm 27-28 inplanerat, nyårsafton som jag kommer tillbringa tillsammans med Johanna. Vi har fortfarande inte en aning om vad vi ska hitta på, men detta år måste bli storslaget. Sedan ska vi till Romme med skolan, annars har jag inte så dundermycket mer att se fram emot förutom sommar 2013. 
Jag får göra det bästa av vintern. Men oj vad jag vill ha sommar, värme, och en underbar tid tillbaka!

   
Vill mer än något annat tillbaka just nu !

Av Frida Pettersson - 20 december 2012 22:36

HAHAHA, kan inte sluta skratta när jag tittar på den här bilden. Den är såååå mig så det är inte sant! Njut av humor en sådan fin kväll människor, puss!

Av Frida Pettersson - 20 december 2012 21:01

Hej, vet att jag varit otroligt dålig på att uppdatera på senaste, men man kan ju säga att mina dagar har vart fullspäckade. 

Har vart jättemycket, med julavslutningar hit och dit, och myycket mer. Dagarna i skolan nu innan vi fick lov har varit väldigt mysiga och sköna. I tisdags var jag på julavslutning med friidrotten, och igår gick jag och Johanna på A-spårets julavslutning. Trevligt, men man kände sig inte särskilt välkommen.. 

Under förmiddagen idag har vi pysslat, eller mesta delen av tiden gick åt till att snacka då.. Men vi spelade hög julmusik och hade mycket mysigt. Sen filmkollande, fast inte för min del.. Jag sov mig igenom hela filmen, mys det med!
Efter skolan hem till Johanna och fixade oss i ordning för kvällens julavslutning i kyrkan. Det var fint och mycket roligt med alla uppträdanden, inklusive våra härliga lärare! Efter det åkte jag hem till Johanna, sen hem igen. 
Nu har vi jullov och det känns grymt bra, tror detta kommer bli ett toppenlov. Några mycket roliga saker inplanerade!
Hoppas verkligen alla i min klass får ett toppenlov, och såklart alla andra. Kommer sakna er älskade klass!
Nu ska jag ägna mig åt att ha mysfaktor 1000, kunna vara uppe länge, slippa höra det där otroligt irriterande pipet halv 7 varenda morgon.. Nej, ha det fint folket !     
bjuder på 2 st bilder, inte fina, nej. Har inget bättre att lägga upp, peace!

Av Frida Pettersson - 17 december 2012 21:33

 

Av Frida Pettersson - 17 december 2012 20:48

Okej okej, Johanna och jag har krig just nu.. Så spammar med bilder på min heeta vän! Enjoy!

           

Av Frida Pettersson - 17 december 2012 20:07

 

Tycker om dig jättemycket snygging, pussspuss ! 

 

Av Frida Pettersson - 17 december 2012 15:59

En skoldag avklarad, nu bara tre kvar. Fast vi kommer inte ha riktiga lektioner, så det går väl bra ändå.
Skoldagen har gått fint, inte särskilt jobbig alls. Mest filmkollande under dagen, och tycker mycket om våra raster då vi samlar oss nästan hela klassen i kafeterian och kolla på American Pie, mys!
När jag kom hem var det bara att ge sig ut på en av mina dagliga måndagspromenader med vovven. Alltid lika hemskt, speciellt i detta väder..


Tänkte ta upp en sak också. Detta med rasism hit, rasism dit. Tycker det har gått alldeles för långt. Ska vi svenskar inte få ha våra vanliga svenska traditionella julavslutningar, ska vi inte få se på en film för att det är mörka gubbar med där. Ska vi inte få fira jul i kyrkan längre, och inte heller få äta pepparkakor, eller säga negerbollar.
Välkomnar alla till vårt land, om dom beter sig på ett bra sätt, och inte ändrar på vårat land. Passar det inte er, och ni inte kan sköta er och lyda våra regler kan ni packa väskorna igen, och åka tillbaka till era egna land. Trött på det här...


 
Saknar håret.. ( OBS, IGGA MITT MUPPOFACE!!!)

 

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards