fridapetterssons

Alla inlägg under december 2012

Av Frida Pettersson - 16 december 2012 20:46

HAHA, rubriken stämmer helt in. Vad har jag gjort idag egentligen? Ingenting. Absolut ingenting.
Vaknade typ runt 9, gick upp, åt frukost, la mig i sängen igen. Låg och tänkte på allt jag skulle behöva göra idag. Städa rummet, bada, kanske träna lite. Och hur gick det med det? Steg upp vid halv 4 igen, plockade upp lite kläder från golvet, innan jag fick psykbryt på att det är så förbaskat tråkigt att städa. Vet inte riktigt hur jag ska förklara mitt hat för det, men det bara går inte, jag kan inte städa.. Sen gick jag i allfall och la mig i sängen igen, innan mamma ropade att det var dags för middag. Gick ner och åt, upp och badade, på med myskläder och kollade på American Pie (the wedding). 
Så här ser i stort sett alla mina söndagar ut.. Jag gör verkligen ingenting.

Ska snart hoppa ner i min mysiga säng ännu en gång, eller lägga mig framför tv:n. 

Skoldags imorgon igen, bara att hålla ut, sista fyra dagarna innan vi får lov och det blir jul, älskar.
Ha det bra, och hoppas ni får en bra skoldag imorgon, puss!

 
slänger upp en halvful bild bara för att jag har nada att lägga upp.. Ni kan också ignorera att jag ser väldig bred ut, beroende på min väldigt mysiga men stora jacka.

Av Frida Pettersson - 15 december 2012 22:22

Hola amigos, och excuse me för att jag inte bloggade igår, hade inte tid!
Hade i allfall en prima dag. Bowling och bakning med klassen, ännu en dag på stan för lite mysig jolshopping med Johanna, sen käka kebabtallrik, vilket borde förbjudas för min del. Fick köra på min standard ligger-på-golvet-utsträckt-som-en-död-padda-och-försöker-få-luft grej. Resten av kvällen skype med Adam, så min dag i helhet var väldigt bra. 

Idag vid 12-tiden åkte min familia och jag upp till älskade huvudstaden, min lillkusin fyller på måndag så vi firade henne. Mycket god mat, och umgås med mina älskade kusiner och min fina faster. Bilresan hem var mucho seg, och tog längre tid än vanligt pga snöstorm. Men hem kom vi.
Har haft en mysig hemmakväll, vilket gick ut på att jag körde ett av mina dagliga just-dance pass, tror jag slog rekord i alla låtar på hela spelet. Tjohoo vad jag är bra !
Nej, nu får ni ha en fortsatt bra lördagkväll, puss på er!

 
 Superhet när man ska dansa osv..

Av Frida Pettersson - 13 december 2012 22:01

Hej allihopa !
Jag var faktiskt på blogghumör just nu, men låg så mysigt i sängen så jag orkade inte gå och sätta på datan. Så istället mobilbloggar jag! Det blir lite som det blir då vilket ni kanske märker
.. Stavfel här och där, menmen.

Kom hem från en galet vidrig träning vid 8. Vi har kört ben, tills man inte orkar stå rakt längre. Och när vi hade tränat benen tills dom vek sig och slutade fungera, var vi tvungna att springa massa 100 meter intervaller, som grädden på moset.. Och fyfasen vad jobbigt det var !
När jag kom hem käkade jag lite, sedan satte jag igång mitt älskade wii (just dance 2) och körde loss ordentligt. Gav mig inte förens jag fått highscoore på åminstonde 5 låtar! Så alltså Kan man säga att jag har tränat 3 gånger idag (beeptest, träning, just dance) Och det är skapligt skönt att ligga i sängen just nu kan jag meddela er.

Imorgon kommer bli en toppendag. Sovmorgon, bowling med klassen, sen tillbaka till skolan. Baka kladdkaka, som vi sen äter. Och resten av skoldagen blir det film! Riktigt härlig dag.
Nejmen nu ska jag ta och gå, vi hörs ! Och bilden bjuder jag på eftersom jag inte har någon annan bra att lägga upp från mobilen..

Av Frida Pettersson - 13 december 2012 17:14


Jag saknar dig, så otroligt mycket. Jag tror inte du förstår hur mycket, inte ens jag gör det.. 
Det fina vi hade, det var speciellt. Jag har aldrig kännt så förut. I mina ögon är du underbar, trots allt som hänt..
Det jag önskar mig mest av allt är att få tillbaka dig och som det var. 
- I miss everything about you, cant belive that i still want you. After all the things we've been through, i miss everything about you, without you. 

Av Frida Pettersson - 13 december 2012 16:03

Hej på er , och glad Lucia! Hoppas ni alla haft en superdag.            
Känner bara att.. Tjohoo, jag kom ihåg att blogga ! Haha nejmen, hur har dagen varit? Haft en bra Lucia?
Själv har min skoldag varit toppen. Ni vet en såndär riktigt skön och bra dag, fast det var typ istid ute..

Först film, sen lite engelska och sen fick vi gå på "lucia-show" som 9:orna fixat och riktigt duktiga var dom! Sen hade vi svenska-redovisning, där Johanna och jag redovisade om "pommesfrites" haha.. Men det gick faktiskt jättebra!
Efter det åt vi, och låg sen och kollade på American Pie i kafeterian med lite annat folk. Sen slöjd och sen idrott. På idrotten hade vi "beeptest" vilket gick sådär.. Inte helt nöjd med mitt resultat, fast det kommer jag aldrig bli med någonting så det är bara att ge upp. Men jag tycker ändå att det gick hyfsat och vadfasen, det är inte på liv och död.

Nu ska jag snart åka iväg på träning, sista träningen med våran "nya tränare" som vi hade i fyra veckor. Och det betyder även sista träningen då man alltid känner sig spyfärdig och sliter arslet av sig. Men, känns alltid lika skönt efteråt och den där bultande träningsverken, man känner att man har tagit i i allfall. 

 

       
Myser framför film inne i värmen.

Av Frida Pettersson - 12 december 2012 18:47

Hej och oj vad jag har varit osocial på bloggen min här på senaste. Har glömt bort den och helt enkelt inte orkat blogga. Det är rätt mycket inför jul nu också, julklappar hit och dit och massa annat. Ska försöka uppdatera mer och mer nu, får hoppas på det bästa och att jag orkar. 

Lördag och söndag har jag varit på både tunapark och stan med Johanna och julshoppat och haft det väldigt mysigt. Måndag och tisdag har varit två vanliga skoldagar. Idag hade vi först ett No-prov vilket jag som vanligt inte pluggat till.. Men vi fick tid på morgonen att plugga så det gick nog bra. Sedan två "mattetest"  också, vilket gick åt det sämre hållet..

På eftermidagen kom Johanna och jag inte iväg till elevens val, så vi fick sitta i skolan, mysa och kolla upp resor. För vet ni vad? Vi ska utomlands med klassen!! Även om det inte blir än på ett tag så kommer vi slita arslet av oss för att komma iväg. Tror det blir Spanien isåfall. Sjuuukt taggad om vi nu kommer iväg !


Nu ska jag gå och ta mig ett bad. Och just ja, det är den 12-12/12 idag. Tycker visserligen att alla har bombat facebook lite grann med det, samtidigt som jag verkligen älskar datumet. Vet inte varför, det känns speciellt på något sätt.

         


Av Frida Pettersson - 7 december 2012 22:20

Heeej, och ja, jag bloggade inte igår heller. Hade en bra dag till en början, men sen vart det kaos som vanligt. Fick tillslut åka på träning och då vart allt klart mycket bättre. Slippa tänka för en stund, och bara få komma bort i egna tankar.

Fredag idag och det är förbannat skönt, eftersom jag helt har tappat min morgon-pigghet. Försover mig varje morgon. 
Dagen har vart bra, förutom ett par mulningar här och där. Det är verkligen KRIG nu. Jag och Johanna mot resten av skogstorpsskolans befolkning. Men mest Emma, Oskar, John osvosv. 

Fick för inte så länge sen ett nersvammabrott (kolla rubriken) BENNY GICK TILL FINAL, ISAK UTE?! Fattar inte hur faasen detta sjuka land röstar. Jaja, ska kolla vidare på det nu. Men om inte Awa vinner nu, då flyttar jag långt härifrån. 
Hoppas ni får en sjukt bra fredag, vi hörs väl sen nån gång. Ska försöka bättra mig på att blogga, men ja, det är inte alltid man har orken kvar till det. Mycket i skolan nu och så eftersom dom ska sätta betyg nästa vecka..
 
gammal bild, har inget annat att lägga upp..

Av Frida Pettersson - 5 december 2012 16:22

Hej från en av de få överlevande.. Denna snöstorm är sjuk! Inte kom vi till elevens val heller, all trafik inställd typ. Så vi fick sitta och spendera tid i klassrummet, jag, Johanna, Emma, Oliver & Natalia. 
Snacka om att jag är glad som bor i skogstorp, alla bussar till Ärla/Gillberga/Hällberga inklusive länstrafiken är ju inställd, så frågan är hur dom kommer hem. Dom skulle försöka fixa taxi, men i värsta fall blir dom tvungna att sova i skolan.

 

Ringde pappa, så han kom och hämtade mig, och det var ren lycka att komma hem. Resten av dagen ska jag endast ligga i sängen, kolla på tv och bara mysa. Får se hur det blir med skolan imorgon. Fick mejl av våran lärare och den kanske blir inställd. Tacka fasen för det isåfall, inte en chans att jag kan ta mig till skolan om det fortsätter såhär.

Nu ska jag lyssna på musik, och hamna i min egna lilla värld. Vi hörs !
   

   

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards