fridapetterssons

Alla inlägg under december 2012

Av Frida Pettersson - 5 december 2012 14:03

Sitter fast i skolan, kommer inte hem. Det är snöstorm, så vi får typ inte gå någonstans.. Lärarna sa att i värsta fall får vissa sova över i skolan, eftersom folk inte kommer hem.. Detta väder är sinnessjukt, all trafik har lagt av. Skitläskigt, vill bara hem till min mysiga säng och värma mig. Tänkte bara höra av mig, så ni vet att jag lever än, men kanske inte länge till..
Kämpa folket, övervinn detta!

Av Frida Pettersson - 4 december 2012 16:27

Jag har blivit utmanad i en 11 frågors-grej så jag tänkte att jag gör den nu.

vad gör dig glad?
Det här är en sjukt svår fråga enligt mig, eftersom det finns en miljard saker som gör mig glad. Men jag får väl ta "nååågra" av förslagen då. MIn bästavän, och alla anda vänner. Sol, bad och ja i princip allt som har med sommar att göra. Att åka på semester, att lära känna nya folk, göra en massa awesome grejer med mina awesome vänner, godiis och annat gott, musik, att sjunga, när allt känns bra, loov, att shoppa, att umgås, förhållanden, presenter, att tänka tillbaka på gamla underbara minnen, när killar är sådär underbart gulliga, min familj,, när man känner sig fin vilket inte händer så ofta, nya kläder, mysa, powerwalks och att träna (oftast) ja, det finns galet mycket som gör mig glad. 

vad gör dig ledsen?
Finns väl rätt mycket som gör mig ledsen också.. När folk sårar, eller sviker. Att bli dissad, älska någon som inte älskar en tillbaka, sorlig musik, folk som dör, att veta att någon som står en nära mår dåligt. När verkligen allt är depp, när vädret suger, elaka kommentarer, sorliga sorliga filmer, osvosvosv.

tror du på gud?
Nej, asså jag tror inte riktigt att jag gör det. Jag tycker det känns väldigt osannolikt att det skulle kunna sitta nån slags gubbe där uppe och typ styra världen och göra massa bra saker. Som Jesus t.ex kan jag tro på ibland, eftersom honom finns det historier skrivet om och så. Men jag vet inte riktigt med Gud, vad har man fått det ifrån?

vilka tio saker skulle du ta med dig till en öde ö?
Åh, den var också svår.. Eh, jag skulle nog ta med mig min mobil, kläder, kudde, massa vänner, tält, kamera, bikini, hårborste, en massa mat, och pengar. Fråga mig inte vad jag ska med pengar till, för jag antar att det inte finns särskilt mycket affärer på en öde ö.. 

säg tre saker du tycker om med dig själv? 

Min sjukt roliga humor, att jag är så öppen och lättsam, och att jag kan sjunga åtminstone någolunda bra. Egentligen är mitt självförtroende inte alls särskilt bra, men ibland så orkar jag inte alls bry mig om vad folk tycker om mig och så. Det är ju mitt val hur jag ser ut och hur jag beter mig. Alla har inte den där perfekta kroppen och så, och kommer heller aldrig få. Så varför sträva efter ett "perfekt" liv när jag lika gärna kan ha det bra även om jag inte är stenrik eller har "that" utseende. Jag är mig själv, det är väl det viktigaste av allt?

har du någon fobi?
På den här frågan kan jag rabbla och rabbla alla fobier jag har.. Min värsta fobi är helt klart sprutor, det klarar jag inte av. Men sen finns det ju spindlar också, folk som smaskar, när folk snyter sig (ja, snor i helhet är vidrigt) äckliga saker. Jag har mycket fobier inom familjen också, som alla klagar på mig att jag måste jobba med.. Men de tär lite konstigt, för det är inte alls likadant med mina kompisar. Inom familjen har jag t.ex väldigt svårt för när dom kramar mig, och massa sånt. Folk med finnar, vårtor, mm har jag också väldigt svårt för. Tycker sånt är sjukt äckligt, även om det inte är deras fel. Men klarar bara inte av sånt!

om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara och varför?

Oj, det var en svår fråga den med. Finns sjukt många jag gärna skulle byta liv med för en dag, bara för att få se hur dom har det. Men jag blir nog tvungen att välja Kenza, min egna förebild. Hon är så otroligt snygg, och verkar ha det där perfekta livet. Jag skulle vilja veta hur det är att vara henne för en dag, och bara få unna sig en massa saker och shoppa på precis som man känner för. Gud så underbart!

vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Oj vad jag skulle shoppa. Skulle köpa precis allt jag aldrig fått chansen att köpa men som jag väldigt gärna velat ha. Sen skulle jag nog ta med familjen och kanske min bästavän på en resa. Sen skulle jag hitta på en massa roliga saker, och sen spara lite också tills jag blir äldre. Okej, nu låter jag som världens egotrippade sak som inte skulle ge några pengar till familjen eller skänka eller så.. Men det är klart, om det skulle vara "verklighet" skulle jag aldrig få behålla alla pengar själv. Men jag tänkte bara precis som jag skulle vilja göra med pengarna, hur jag skulle dela upp allt. 

vad stör du dig på hos vissa människor?

Jag stör mig väldigt mycket på folk som är "bitchiga" och tror att dom är absolut snyggast i världen, när dom egentligen kanske inte alls är så snygga. Sen stör jag mig mycket på när folk tror att dom känner allt och alla. Det är en väldigt irriterande del enligt mig. Finns väl rätt många människor jag stör mig på, och finns rätt många anledningar. 

 

vad tror du händer efter döden?
okej, såna här frågor är inte riktigt min grej, eftersom jag inte är den tjejen som är så bra på att tänka och ha egna  tankar. Men om jag får gissa helt vilt, tror jag att antingen så glömmer man allt, och föds som en ny person. Eller så somnar man helt enkelt bara in, och ingenting händer, utan det är som att man bara sover.

om du fick tre önskningar, vad skulle du önska dig?

Oj, det var också svårt.. Jag skulle först och främst önska tillbaka mig "honom" för nej, jag kan inte släppa han,och ja.. jag är fortfarande kär.. Sen skulle jag önska att jag hade en "perfekt" kropp, och att jag hade långt jättefint platt hår.

 

Nu utmanar jag Johanna, Melina, och flera som vill ha något att blogga om. Så kör igång!

Av Frida Pettersson - 4 december 2012 15:57

Hej på er, sitter med mjukiskläder och morgonrock. Denna kyla är inte ens att prata om, jag har förfrusit. 

Hur mycket jag än packar in mig tappar jag tårna eller mister känseln i tårna så fort jag kommer utanför dörren.

Skola idag var väl helt ok, minus att jag förfrös. Har även avklarat ett muntligt spanska-prov. Om det gick sådär toppenbra vet jag inte riktigt, men ett C lyckades jag åtminstone kamma hem.

Hade egentligen inte så jättemycket att komma med, utan jag ville mest bara höra av mig eftersom jag inte bloggade något igår. Men ni får ha det så bra, puss och kram !  

På vintern är jag ful dygnet runt. Därför vill jag inte heller ta bilder och lägga upp på bloggen, det känns lite sådär så därför kommer det  bli färre bilder nu än vad det brukar. 

Av Frida Pettersson - 2 december 2012 18:08

Tog en promenad hem till Johanna igår kväll, och det ångrar jag inte. Vi var ute och åkte pulka som galningar, hade snöbollskrig och snöbrottning vilket jag regerade på. Och popcorn, det kan man ju säga att vi åt också..

Idag har jag varit med mamma, systrarna och farfar på stan en stund och julhandlat. Samt fikat, vilket satt fint.

Just nu håller jag på med rummet, men kände att jag behövde en paus efter att jag hade spikat upp mina chokladkalendrar på väggen, tro mig, det var jobbigt.. Och min paus har varat i ungefär en timma nu.

Haha, jag är inte den bästa på att tag i grejer. Jag ska städa hela rummet, och sen julpynta det tills mitt rum ser ut som rena rama julafton. Vintern och julen kan vara sååå mysigt trots att jag hatar både kyla och snö.

 

Jag tror jag hör av mig mer ikväll, om jag orkar haha.. Puss !

 

       
Sjukt snygga med brillor och allt var vi när vi lekte i snön värre än småbarn. Men kul var det !

Av Frida Pettersson - 1 december 2012 19:07

Hann inte blogga något igår, eftersom jag inte var hemma på hela dagen. Men ja, lite om min underbara dag.

Först stan med Ärleborg och Johanna. Och sedan en riktig barkmiddag på donken. Efter det gick vi Breaking Dawn som jag väntat på i åratal. Och fy i helskotta vilken bra film. Aldrig sett bättre. Grät som tusan i slutet när jag visste att nu är det verkligen slut. Men för er som inte redan sett den, kolla!! 
Efter filmen fick vi skjuts till Ärla, direkt till Homies. Vi var där tills det stängde vid 22.00, och vi hade himlans kul. Körde en massa pingis vilket också är himlans kul. När det hade stängt gick vi ut, och så var vi ute med Alex, Rasmus, Henrik, Max, och sen jag, Johanna, Ärleborg, och Maxe. VI hade det sjukt roligt, tack så hemskt mycket för kvällen allihopa!
När det tillslut började bli alldeles för kallt för att vara ute fortfarande gick vi in till Ärleborg och bunkrade upp oss i soffa, golv, sängar och pratade och pratade. Det var otroligt mysigt. Vid 1-tiden satte vi på en film, men redan efter tio minuter däckade alla i den stora dubbelsängen vi tröck ner oss i. Så vi låg där och sov ett tag tills jag vaknade igen av filmen, kollade en stund på den innan johanna och jag hoppas över till den andra dubbelsängen där vi flummade innan båda somnade. Imorse hade vi det jättemysigt, men vid halv 1 åkte Johanna och jag hem.

Jag har spelat hög julmusik, och julpyntat rummet lite. Det är snö ute, och jag älskar det. Första December idag, vilket betyder chokladkalender, och massa andra härliga julgrejer. Fått in känslan ordentligt nu. Och jag älskar det!


Nu vart det här inlägget en mil långt. Men jag hade mycket att berätta. Ska äta middag nu, sen åker jag över till Johanna och är där en stund. Av vissa anledningar. Vi kommer i allfall vara ute och åka pulka och bete oss som småbarn. Ha det bäst, puss och kram !      



Tack för dagarna mina tjejer, jag har haft det underbart. 

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards