fridapetterssons

Alla inlägg under januari 2013

Mys

Av Frida Pettersson - 6 januari 2013 20:32

Om typ 20 minuter (21.00) börjar Jurassic Park 3. Tycker att ni alla ska ge den en chans och kolla, för filmerna är sjukt bra! Visserligen kanske det är smartast om man kollar på 1:an först, sen 2:an och sen 3:an. Men ja, det går väl att vända på ordningen det med. Dom har ju gått på tv nu fredag, lördag och idag. Haha ni borde verkligen kolla för dom är grymt bra, fast läskiiga.. Jag tycker jag är fett cool som sitter ensam uppe och kollar på dom, hehe. 
Klockan 21.00 på tv 4 film tror jag det var? Ja kolla i allfall !
 

Av Frida Pettersson - 6 januari 2013 19:03

Har alldeles nyss tagit mig ett skönt bad. Okejokej, jag badar typ hela tiden, men orka duscha det är bara kallt. 
Ja, jag har i allfall badat, och har frsächat till mig så nu kanske jag kan visa mig bland folk igen. 
Haha, kände att jag skulle blogga bara för att blogga liksom, då kan det bli såna här tråk inlägg men bättre det än ingenting alls, right? 

Ska draaa nu, pussar & kramar !  
Så snygg med ansiktsmask osv, ser ut som jag vet inte vad.. jaja. 

Av Frida Pettersson - 6 januari 2013 18:52

Hej bloggen ! Tillbaks här nudå efter ett par dagar på landet, har haft det bra trots allt.
Åkte ju upp i fredags, gjorde inget särskilt, förutom på kvällen då jag och sis kollade på "Jurassic Park". När vi skulle sova sen var allt kaos enligt mig, för det första var jag skitpigg , som varje natt. Och för det andra, så var det så förbannat varmt. Så det slutade med att mitt i natten gick jag ner och lade mig så fint på golvet under köksbordet och efter mycket om och men somnade jag brevid vovven, under köksbordet, haha. 
I lördags åkte vi in till Norrtälje, bla fikade och bara strosade runt. Fick med mig ett linne och ett par söta trosor hem. 
Även denna kväll kollade vi på Jurassic Park fast 2:an (dom går på tv). Idag åkte vi hem, skönt att vara hemma såklart fast det var ändå bra på landet. 

jaja, imorgon är våran sista dag på lovet sen kör skolan igång igen, känner mig inte direkt peppad. 
Hoppas ni haft det bra här hemma i allfall, vi hörs, puss .   
Bild i repris. 

Av Frida Pettersson - 4 januari 2013 13:06

Nu kära bloggläsare sticker jag till landet och bort härifrån ett par dagar ! Vi hörs när jag är hemma igen, ha det bra. Peace

Av Frida Pettersson - 4 januari 2013 00:45

Har nu flyttat mig från soffan till sängen efter att spelat tennis (wii) i typ två år. Efter ca 3 dagars träning varenda kväll måste jag medge att jag börjar bli riktigt grym på det !
Haha, nej men nu ligger jag här i min oerhört sköna säng, ända minuset är
väl att jag ligger här helt ensam..
Ingen pratar med mig, jag är somsagt väääldigt väldigt ensam. Roar mig med att sitta och läsa värsta facebook-bråket, haha asså Eskilstuna, vad är detta? Väx upp människor...

Ska snart sova, eller ja det säger jag alltid, sen slutar det alltid med att jag blir vaken typ hela natten istället..
Nej, men jag säger godnatt nu, för jag antar att jag inte bloggar något mer ikväll/inatt.
Ha det fint och sov gott !

Och jag bjuder på en nytagen bild direkt härifrån sängen min. Utan smink och allt, man är inte alltid helt vacker hörrni, hehe..

Av Frida Pettersson - 3 januari 2013 22:34


Labrinth feat. Emeli Sande - Beneath your beautiful 

Av Frida Pettersson - 3 januari 2013 22:14

Har helt glömt att berätta, Johanna och jag har bestämt oss för en skoj liten grej vi tänkt göra, typ som ett nyårslöfte kan man säga. Vi ska under hela 2013, skriva små lappar så fort vi har gjort något roligt, fått ett nytt fint minne, eller helt enkelt haft en väldigt rolig stund som i slutändan glöms bort. Såna där saker som kan vara så otroligt roliga för stunden, men som man inte alltid kommer ihåg. Och just därför, ska vi ändra på det. Varje gång vi gör något skoj (eller bara får en hysterisk allmän skrattattack) ska vi skriva det på en lapp, och lägga det i en burk. Sen nästa nyår ska vi kolla igenom allt vi gjort, det kommer nog bli sjukt kul att läsa igenom allt galet, tipsas !
Samma sak ska vi göra, fast istället varje gång vi köper något ätbart ska vi skriva summan av vad vi köpt på en lapp, och sen lägga i en burk. Ska bli väldigt spännande sen nästa nyår att räkna ihop allt, tror det kan bli en ganska stor summa pengar.. Haha, det var allt jag ville dela med mig av, puss på er!   
Haha ja du kompis, det ska bli rätt kul att kolla nästa år allt vi har gjort under 2013, detta ska bli bästa året!

Av Frida Pettersson - 3 januari 2013 21:54

Hej bloggen!
Har inte uppdaterat något idag (i know) men ibland har man helt enkelt inte tid. 
Imorse kom pappa och väckte mig 10 (?!?) liksom varför? Tog ett tag att komma upp, ja ungefär en timma, men tillslut så. 
Inte långt därpå gick jag ut med vovven, faktiskt inte alls lika hemskt som det brukar. Kan vara rätt skönt ändå att bara få komma ut ibland, friska upp hjärnan, samt dig själv, och bara få komma ut lite. 

När jag kom hem fick jag göra mig i ordning med racerfart för att hinna med bussen till stan med Johanna. Vi hade det roligt som vanligt, satt mest och myste på mc. 

Måste verkligen packa, för vi sticker till landet imorgon och stannar där fram tills söndag. Det är inte den direkt roligste årstiden att vara där just nu, men på något sätt ska det bli väldigt skönt att få komma dit i allfall. Bara få slippa Eskilstuna ett tag, slippa göra sig "snygg" varenda morgon, för på landet, där är jag som jag är, all natural. 
Peace !  
Tokful bild, inget alls att lägga upp så tog lite slarvbilder idag, och här har ni ju ett muy bra exempel på hur fula alla blev. 

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards