fridapetterssons

Alla inlägg under januari 2013

Av Frida Pettersson - 29 januari 2013 21:09

Applåder till mig för att jag tog mig tiden till att blogga, även om det är lite sent så spela roll. 
Har haft en bra tisdag i skolan, efter en kort dag (slutar kl 14.00)  tog vi bussen ner till stan, jag, Emma och Johanna. 
Fick med mig en gullig topp perfekt till sommaren, billigt och bra på bikbok. Imorgon ska jag även ner och införskaffa mig en kanonfin klänning jag spanat in ett tag, hoppas bara att den finns kvar! 

Gick mot munktell vid halv 6 tiden, bytte om på en toa like a lodis, och sedan träning. Lika kul som vanligt med Matilda och känns sköönt att äntligen komma igång ordentligt med träningen!
Kom hem runt 8, käkade, duschade och nu äntligen ska jag njuta av lite kväll. 
hör förhoppningsvis av mig snart, puss på er. 

 
 

Av Frida Pettersson - 29 januari 2013 20:58


 HAHA, video från när jag och Emma dansade i söndags, men hade glömt att ladda upp den. Bättre sent än aldrig, right? Haha okej, vi vet att vi suger, och vi ser ut som två retards! Men kul hade vi! 


Av Frida Pettersson - 28 januari 2013 19:32

Okej, jag tror inte att jag är den enda här som överspelar miljontals med sorliga låtar när jag är ledsen? 
Jag tror att de flesta förstår vad jag menar, eller? Ni är lite depp, det behöver inte vara något allvarligt, och sedan sätter ni på någon låt som får er må sämre än vad ni redan gör, ni tänker tillbaka på en massa skit, känner hur det brister. 
Jag är en riktig sådan typ, ibland mår jag inte ens dåligt, utan sätter bara på låtar och kan börja gråta hur lätt som helst. 
Låttexter kan beskriva ens situation som bäst, utan att behöva prata om saker som händer. Allt man behöver göra är att lyssna på en låt, och man känner hur den förklarar ens liv från början till slut. Sjukt egentligen, tankarna bara flödar. 
Man tänker "jag trodde jag var den enda som kände såhär, den enda som hade det såhär" osv. Men så är det ju inte. 
En speciell jag alltid lyssnar på är sofijah, älskar alla hennes låtar och dom beskriver bätter än något annat. 

Några favvo-exempel. 


Endast några av tusen låtar. 

Av Frida Pettersson - 28 januari 2013 19:24

Myser i min onepiece som jag hittade i garderoben alldeles nyss, haha den hade jag helt glömt bort. 

Tänkte även passa på att meddela att jag inte är kanonsäker på att jag kommer hinna blogga imorgon. Efter skolan ska jag ner på stan direkt med Emma och Johanna, vi ska väl gå runt, ha lite tjejmys, samt leta prao-plats eftersom vi ska praoa vecka 7, hoppas vi hittar något skoj! Sedan sticker jag direkt till munktell för träning. Sen kommer jag hem runt 8, ska äta, duscha osvosv, så vet inte om jag komemr ha tid (?) jaja, ska försöka. 

Ha det, puss.   

Av Frida Pettersson - 28 januari 2013 18:58

Hej på er !
Måndag, ny vecka. Om det är skönt eller ej vet jag inte riktigt, men alltid kul att få träffa klassen och alla vänner såklart!
Har haft en finfin måndag, trots att dom är rätt sega med 2 no-lektioner, och sen lunch. Hur har eran måndag varit?

På vägen hem var jag nära att bli dödad eftersom jag gick med några galningar vid namn Oliver, William, Einar, Filip osvosv. Och Emma såklart. Dom hade snöbollskrig och köttade typ ner mig. Tack killar, fasen vad tack. 

Nu ska jag försöka ta tag i lite SO här, hoppas ni har en fin måndagkväll. Puuuss
     
 
Mina 

Av Frida Pettersson - 27 januari 2013 19:42






Finns väl säkert en miljard låtar till, men det här är dom som dyker upp i huvudet då någon frågar om en låt som påminner mig om 2012. Alla låtarna väcker underbara minnen, och jag minns precis allt som låtarna påminner om. Varenda liten bit. Mestadels var från sommaren, blir lycklig bara jag ser bilder från sommaren. Det är det jag älskar precis mest av allt här i världen, mår så sjukt jäkla bra då. Regret nothing typ. Åh, minnena som dyker upp nu. 

Av Frida Pettersson - 27 januari 2013 19:17

Nu äntligen har jag tid att blogga, vet att uppdateringen igår och idag varit sämst, eller ja, den har inte varit alls. 
Men jag har haft fullt upp bokstavligt talat hela tiden. 

I lördags morse stack jag, mamma, och syster upp till Stockholm med 9 tåget. Vi hade en allmänt bra dag i huvudstaden. Det enda jag fick med mig hem, var en bikini och en tröja. Lite besviken. Men jag hittade trots allt mycket som jag kunde köpt, vet inte varför jag inte gjorde det?! Rean just nu är sjuk, i allfall på Ginatricot. Ja, vi kom hem på kvällen igen, städade rummet, käkade middag osvosv. Vid 9 stack jag över till Emma, vi väntade där tills hennes gäster åkt hem vid kvart i 11, då gick vi hem till mig. Myste och snackade på rummet till 2-tiden, då båda däckade. 

Idag gick vi upp skapligt, frullade lite, låg och snackade i sängen tills 11 då vi gick hem till Emma, köttade just dance 4 i ca 2 timmar. Tränade lite lår och rumpa. Körde sedan crosstrainer framför "valentines day" bra film, tipsas !
Resten av dagen har vi legat på golvet, lekt smidiga, och haft väldigt roligt. Oj, detta vart en bibel.. Puss 

     
Maten igår i Stockholm
 
Mitt och Emmas "lördagsmys" nyttiga eller vad?
     
And this is the reason i don't have boyfriend.. But fuck relationships, im single. ^^

Av Frida Pettersson - 25 januari 2013 22:11

Åh visst fasen, har ju glömt bort att berätta att jag ska till Stockholm imorgon! Eller har jag kanske berättat det? Åhgud, tror att jag håller på och bli senil.. Nejmen jaja, upp till stockholm, min absoluta favoritstad, ska jag i allfall imorgon. 
Ska dit med mami och syrran för shopping, dunderrean sätter ju igång då. Så är riktigt taggad, pga att jag vet så jääääkla mycket jag vill ha just nu, så det är sinnes. Visserligen är jag lite smått pank, men jag har en känsla av att jag säkert kommer få med mig någolunda med kläder hem iallfall. 

Kommer därför inte hinna blogga något imorgon, åker med 09.00 tåget nån gång, sedan är vi väl inte hemma föräns 5-tiden nån gång, senare på kvällen ska jag träffa Emma och så sover hon här. Så jag ser fram emot en toppendag imorgon, förutom att jag inte kommer hinna blogga något då.. Men om jag har tid över, lovar jag att blogga! Jaja, puss  

Ett par bilder på världens finaste stad.   

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards