fridapetterssons

Alla inlägg den 26 augusti 2013

Av Frida Pettersson - 26 augusti 2013 22:27

Hej fina människor!

Ska jag vara helt ärligt så suger allt just nu. Mår piss både psykiskt och psykiskt. Förstår mig helt enkelt inte på människor, folk. Ska jag vara helt ärlig, jag hatar största delen av mänskligheten. Det var inte meningen att världen skulle vara såhär. Så hatfylld, hur kan folk finna nöje i att trycka ner andra? Jag förstår bara inte. Ser du detta, och du känner dig träffad, att du vet att du någon gång skrivit något elakt/sagt något elakt till någon annan någon gång, läs då vidare. En utav den värsta sortens mobbning nu för tiden är nätmobbning, som jag tror de flesta behöver genomlida mer eller mindre. Ett av de värsta sortens forum är ask.fm, där folk passar på att säga allt dom har på hjärtat (både dåligt och bra) eftersom de är anonyma. Och det mina vänner tycker jag är helt sjukt. Sedan ni personer som läser detta, och som bor i Eskilstuna, listen up. Vi alla invånare här tror jag vet hur denna stad fungerar. Det finns underbara personer, det gör det verkligen. Men också alltför mycket hat, och värst av allt, rykten. Våran stad kallas för "ryktenas stad" vilket jag verkligen tycker är synd att det blivit så pass..
Jag har lärt mig att inte lyssna på ett enda rykte, för tro mig det går rykten om alla. Aldrig att jag dömer någon innan jag lär känna den personen, för då är jag precis lika dålig som alla andra. Döm aldrig någon annan, aldrig.

Tillbaka till nätmobbning..
Sakerna ni skriver över nätet, speciellt ask.fm, är sjuka saker som jag inte kan fatta hur ni har mage att ens våga tänka sådär..
Alla med ask har fått minst en hatfråga, hur bra personer dom än är. De flesta är avundsjuka, vissa tycker helt enkelt så om dig, vissa lyssnar på rykten, vissa vill bara få dig nere och vissa är idioter.
Hur fan har ni mage att skriva till en annan mänsklig, eran medspelare, att den personen förtjänar att dö, hora, bög, att någon är ful, att man ska ta självmord, ingen tycker om dig, osvosv. Hur kan ni? Hur fan kan ni? Hur skulle DU känna om du skrev anonymt till någon att den borde dö, dagen efter får du veta att personen lyssnade på dig, gjorde som du sa, för att hen inte orkade höra mer.
Är det inte rätt grovt tycker ni?
Jag tycker fanimej detta är ett av det största problemet här i världen. Varför kan inte alla bara vara positiva mot varandra istället? Världen skulle vara ett så himla mycket bättre ställe. Ge varandra komplimanger istället för att trycka ner andra till botten. Det här är inte rätt.

Skulle kunna skriva en bok om detta (borde kanske göra det). Hoppas ni förstår vad jag säger, och främst tar åt er och lyssnar.

-

Av Frida Pettersson - 26 augusti 2013 17:53

Var som sagt på akuten förut, kom hem för ett par timmar sedan.
Verkade inte vara något allvarlig vilket känns som en lättnad, men fy satan vad tråkigt det är och slöseri med tid att sitta där och ruttna bort i år och dagar.
Fick göra lite små prover och så.. Bland annat stick i fingret vilket nästan fick mig springa därifrån, men jag överlevde.. Nästan..

Annars då?
Mår sådär just nu, men blir ingen skola för mig imorgon.
Ska försöka vila upp mig nu så jag verkligen kan bli helt frisk så fort som möjligt.

Av Frida Pettersson - 26 augusti 2013 12:18

Gick mestadels runt som en döende säck med potatis under förmiddagen, drog hem för en stund sen.
Just nu sitter jag istället döendes i soffan. Mamma ringde nyss, hon kommer och hämtar mig och tvingar in mig till akuten pga av min blindtarm. Hoppas verkligen att det inte är något.
Behöver jag ta spruta gråter jag och springer hem igen.

Okar inte.. Livet är ju sådär jäättebra just nu, verkligen.

Presentation


En rolig brud på 13 bast bosatt i staden Eskilstuna där jag lever tillsammans med världens finaste vänner och famlij.
Bloggar om min vardag, mode, vänner, inspiration och mitt liv i helhet.
Hoppas ni gillar't!

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards