fridapetterssons

Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida Pettersson - 21 oktober 2012 17:51

Hej alla fina!
Har haft rätt fullt upp idag, så därför ingen bloggning fram tills nu.

Under förmiddagen tog jag det bara lungt, kollade på en film. Något mer orkade jag inte göra, haha!
Efter lunch stack jag hem till Johanna, och sen stressade vi vidare till bussen som vi hann med i sista sekund.

Var på stan endast en kort stund, för vi skulle köpa hårspray till halloween. Vad vi ska vara, det får ni se på fredag!
Ikväll ska jag bada, igen, haha ! Sen ska jag mysa framför tv:n, och säkert prata med Adam också 

Sista dagen innan skolan sätter igång igen idag, men det är trots allt bara en vecka kvar tills höstlovet nu. Så det är bara att stå ut ! Och sen åker ju faktiskt jag på kryssning snart, så har ju nåt att se fram emot i allfall.

Ha en fortsatt skön söndag folket, puss & kram   

Dagens !

Av Frida Pettersson - 20 oktober 2012 19:37

Hej på er, är det bra? Hoppas det iallfall!
Måste börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för att jag är sämst på att blogga just nu. Känner bara att jag typ inte har tid och ork, ska bättra mig det lovar jag.

Har varit på stan idag igen med Johanna och Adam, hemskt väder men det får man tåla.

Måste också påpeka en sak till.. Hur jäkla mycket kan det egentligen regna?! Det är bara sjukt..

Sen jag kom hem från stan har jag skypat med Adam hela tiden. Nu väntar jag bara på att han ska äta klart så han kan ringa mig igen 

Förresten, alla kollar på 1:an klockan 20.00 Då sänds nämligen Eric Saades konsert som jag, Johanna och Melina var och kollade på i Globen för inte så superlänge sen. Det finns risk att vi faktiskt vart med på tv också, så tycker verkligen att alla ska ta och titta på det !

  
Bild från konserten. Saknar ! 


Av Frida Pettersson - 19 oktober 2012 21:03

Förlåt att min uppdatering dom senaste dagarna här inte varit den allra bästa.. Har inte riktigt haft tid, och idag har jag inte haft en tanke på bloggen, tills det slog mig att jag måste ju blogga!
Idag har vi haft en vanlig skoldag, rätt skön ändå på något sätt. Efter skolan åkte jag ner på stan med Johanna, Adam och Oskar. Vi gjorde inte så jättemycket, mest gick runt. Träffade lite folk, och bara var där.

Kom hem vid 18.00, då väntade kebabtallrik på mig.. haha, det är ju faktiskt fredag så har rätt att vara lite onyttig. Och så var jag ju faktiskt ute och sprang igår i spöregnet o mörkret, skönt !
Under kvällen har jag kollat på x-factor en liten stund, resten av kvällen har jag skypat med 2 muppar !   

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag kväll, själv har jag det toppen !
Puss och kram finaste läsare 

Endast 13 dagar kvar nu, älskar dig underbara bästavän   

Av Frida Pettersson - 18 oktober 2012 16:34

10 saker jag älskar:

 

1. Johanna Aveborn, min bästavän. Det var i 5:an som vi började vara typ hela tiden, är så glad att jag hittade dig. Idag gör vi allt tillsammans, och jag skulle inte klara mig en dag utan dig. Älskar dig!


2. Min underbara familj & vänner , skulle aldrig klara mig utan er !

 

3. Musik och att sjunga! Musiken kan alltid få mig på bra humör, och låttexterna kan verkligen beskriva hur jag känner ibland. Att sjunga är bland det bästa jag vet, jag vet att det är det jag vill hålla på med!


  1. 4.Min underbara pojkvän. 27/9-2012, jag älskar dig!


  2. 5.Mackor är bland det bästa jag vet ! Skulle aldrig kunna klara mig utan det. Jag som är rätt kräsen när det gäller mat, är mackor hela himmelriket för mig. Vet inte hur många mackor jag äter per dag, men rätt många är det iallfall!

  3.  

  4. 6. Kläder och mode, är helt beroende av sådant ! Och om man ändå hade pengar att köpa allt..

  5. 7. Att hitta på saker med kompisarna, saker man ser fram emot hur länge som helst. Och sedan ger dom dig underbara minnen resten av livet. Älskar att göra saker ! 


    8. SOMMAR ! Avgudar sommaren vilket ni kanske redan märkt. Det är på sommaren allt är bra och perfekt, det är då man kan känna sig fin utan att gå helt inpackad. Sommaren är underbar, det är på så sätt jag klarar av att pina mig igenom vintern, för jag vet ju. Att då kommer det i allfall sommar igen.



9. Kenza, hon är så otroligt fin och verkar vara supersnäll. Min förebild !


10. Livet ! Älskar när allt är perfekt, och man mår helt super. Den känslan är bland den bästa som finns. När allt är helt underbart, och du kan inte annat än att må bra. Åh, älska!


Av Frida Pettersson - 18 oktober 2012 16:18

Haha, hej på er! 

Hela förmiddagen har vi varit på munktell. Jäkligt lärorikt och ganska kul faktiskt ! 

Vid 1 kom vi tillbaka till skolan, lunch då och sen idrott. Smart som man är hade man glömt idrottskläder, och är faktiskt lite förkyld. Så jag, madde och johanna satt i omklädningsrummet och bara snackade och hade mys.

Vart faktiskt rätt taggad på att gå ut och springa nu istället, om jag orkar haha. Får se hur det blir med det !
Puss & kram !

   

  


Är rätt trött på allt och alla just nu känns det som. Finns så många falska här i världen, och så många folk som jag verkligen inte tycker om just nu. Men, ska försöka hålla mig lugn. 


Av Frida Pettersson - 17 oktober 2012 16:36

Måste börja med att påpeka detta hemska väder.. Varför slutar det aldrig?! Det har ju regnat en månad i sträck nu...


Idag är det i allfall onsdag, två dagar kvar till helg och 15 dagar kvar till kryssning 

Känns ju lite meningslöst att varje dag blogga om vad jag har gjort i skolan, eftersom det inte är så olika från dag till dag. Men idag har vi hållt på med LegoLeague hela förmiddagen, sen luncha, och sedan vidare till stan.

Skulle ju varit i badhuset idag, men det blev inte så för mig av vissa skäl. Så istället fick jag och Johanna gå en "stadsvandring" runt över hela stan och massa ställen där jag aldrig ens varit. Trodde det skulle vara rätt hemskt, pga vädret och så.. Men det var faktiskt rätt mysigt att strosa runt där bland gatorna och upptäcka nya ställen med Johanna.

När jag kom hem, tog jag mig ett varmt bad. Haha, jag vet att jag badar exakt hela tiden, men det är ju så sköönt !
Har tyvärr bildbrist just nu, har typ redan lagt upp alla bilder jag har på min data.. haha ! Och min kamera är urladdad så kan inte ta någon bild just nu. Men lovar att fixa lite bilder sen, pussar 

Av Frida Pettersson - 16 oktober 2012 19:20

Hej!
Vilken förjäklig dag rent ut sagt. 

Började dagen med spruta, vilket jag fasat över hur länge som helst. Jag stressade upp mig rejält som vanligt, och vart helt hysterisk. I väntrummet, innan jag skulle gå in bröt jag ihop totalt. Började störtgrina och visste inte vart jag skulle ta vägen.. Efteråt var ännu värre, hyperventilerad, länge sen jag grät så mycket.

Resten av dagen har också varit piss, mått illa, haft ont i huvudet vädret är grått som alltid, och allt suger.

Från 3-tiden till ungefär 18.00 har jag bara legat i sängen. Varvat med lite halvsovande och bara ligga där. Har även hunnit med att ta ett bad, vart inte så lyckat det heller. När jag skulle raka benen råkade jag faila lite med rakhyveln och skära upp typ hela benet, så jag höll på att förblöda. Vilken bra dag jag verkar ha haft! Eller hur?

Nu sitter jag i allfall och väntar på att finalen i "Ung och Bortskämd" ska börja, kärlek till bästa programmet!
sen ska gå och lägga mig tidigt idag, och hoppas på en bättre dag imoron. Ska även till badhuset med elelvens val då!

Ha det bra! 

  

Förlåt att jag det var länge sen jag lade upp "nytagna" bilder och dagens outfit och så, men ibland orkar man bara inte ta bilder. Men det får ni stå ut med! 


Av Frida Pettersson - 15 oktober 2012 21:14

Hej alla fina bloggläsare!

Just nu gör jag absolut ingenting. Sitter vid facebook, vilket sociala lilla jag gjort typ hela eftermiddagen. Skärpning! 

Kan ju inte gå och lägga mig än, för är inte alls trött och kommer inte alls kunna sova eftersom jag bara kommer och tänka på den förbannade sprutan vi ska ta imorgon. 

Hur ska det här gå egentligen? 

Kanske bloggar imorgon innan eller efter, så ni vet att jag lever, haha! Nej, nu ska jag faktiskt ta och se det här lite positivt.. Visst sprutor kanske inte är på topplistan enligt mig, och nej.. Jag kommer nog aldrig komma över min rädsla. Menmen, jag ska vara modig. 
Önska mig lycka till ! 
Puss   

Bild I Repris.

Ovido - Quiz & Flashcards