fridapetterssons

Alla inlägg under oktober 2012

Av Frida Pettersson - 5 oktober 2012 21:58

Hej och stort förlåt att jag inte har uppdaterat typ nånting idag.

Har inte alls haft tid. Först stan med kul folk då, vi hade det bra. Chill dag och träffa massa roliga, älska.

När jag kom hem åt jag tacos sen skjutsade papi hem mig till Johanna. Vi satte igång med mat direkt. Felicia och Jim firar 1 år så vi lagade middag åt dom och fixade iordning supermysigt. Bilder får ni sen!
Har haft en superkväll hittills, nu myser vi med chips och godis i soffan framför x-factor. Senare blir det väl lite dans också, just dance. Så jäkla kul ! 
Nu ska jag ta och vara lite social, lovar er massa bilder från kvällen sen. 
Puss 

Av Frida Pettersson - 5 oktober 2012 09:02

Godmorgon på er !
Jag som var så himla lycklig över att få lite sovmorgon idag, men såklart så neejdå.. Vaknade vi kvart i 7, och kunde inte somna om. Så låg och degade i sängen i typ en timma innan jag gick upp. Så så vart det med den sovmorgonen.

Underbart skönt att få vara hemma själv på mornarna om jag får säga det själv, vet inte varför jag tycker det. Bara älskar känslan av att vara ensam hemma. Dunka musik, ååååh !
Idag blir det stan med Johanna, Adam , Emma, Maxe, Oskar och så kommer det säkert några fler. Sen kommer vi träffa folk där också, så det blir ju inte bar vi. Men det kommer nog bli toppen !
Hör förhoppningsis av mig något mer innan jag sticker vid 12.40. 
Ha det bra, kramar 

 

  

ÅHÅÅÅÅÅ, vad jag saknar sommarn.


Av Frida Pettersson - 4 oktober 2012 21:32

Hej på er!
Vad gör jag? Ingenting, har absolut ingenting att göra så tänkte blogga lite. Egentligen har jag inget vettigt att blogga om, men thats life.

Träningen ikväll gick bra, var lite seg bara men det gick.

Firade nyss kanelbullens dag ensam på mitt rum, haha. Nu låter jag total ensam, men rättare sagt satt jag på mitt rum och åt en riktigt god bulle. Svårare än så är det inte.

Åh vilket meningslöst inlägg det här blev, förstår om det inte är det roligaste att läsa. Sen har jag inte tagit nån bild alls idag för min kamera är urladdad, men det får ni igen senare.

 

Kramar och pussar 

Av Frida Pettersson - 4 oktober 2012 15:53

Hej sötnosar !
Nu tror ni säkert att jag har tänkt lite fel, att vi inte har helg idag utan imorn. Men så är det faktiskt inte! Eftersom vi var i skolan i lördags får vi kompledigt imorgon istället, så vi får en dags tidigare helg istället, känns för jäkla bra! Kan ju verkligen säga att det behövs ! 

Idag har vi iallafall haft en vanlig skoldag. Rasterna har spenderats vid pingisbordet med Johanna hela dagen. Vi briljerar på pingis! Så jäkla kul , haha !
Kom hem vid för typ en timme sen, med gympa som sista lektion. Om inte alltför länge ska jag iväg på träning, är inte på det humöret. Men det är bara pallra sig dit , man känner sig ju stolt sen när det är över i allfall!
Sitter och lyssnar på musik, ska fortsätta med det. Hörs !
Kram 

Av Frida Pettersson - 3 oktober 2012 18:23

Åhh, satt och kollade igenom en massa bilder och kom sedan på hur mycket jag verkligen fått gjort i mitt liv än så länge. Jag har så otroligt många minnen som verkligen ingen kan få mig att glömma eller ångra. 
Blir bara så himla glad när jag kollar igenom mina bilder, kan göra det om och om igen. Man inser hur bra man verkligen har det, och åh.. Man kan inte mer än älska dom här underbara bilderna!
Mina minnen är dom finaste, och fler ska dom bli. 

Var bara tvungen att få ur mig det, puss & kram 


Åh

Av Frida Pettersson - 3 oktober 2012 16:32

Idag har vi bokat kryssning,den 1 November slår pangbrudarna till igen. 

Johanna sticker upp på söndagen precis när vi fått höstlov, sen åker jag upp ensam på antingen tisdagen eller onsdagen. Det har jag inte riktigt bestämmt än. På torsdagen kryssar vi och kommer hem med buss som förra gången på fredagkvällen nån gång. 
Ord kan inte beskriva hur mycket jag längtar just nu, nya minnen, nya upplevelser, och hur kul kommer vi inte ha?!

Jag och min bästavän, på en kryssning, underbar mat, nytt folk, dansa som galningar, skrattattackerna, själva båten, tax-freen, hytten, natten, bussresan hem, det kommer bara bli så himla bäst. Jag kommer vara så lycklig!
Åh, allt känns så bra just nu. Jag har min bästavän, min familj, min underbara pojkvän och åh. Jag älskar mitt liv!

 

 

Bild på mig och min underbara från i sommras, åh vad kul vi ska ha nu ! Och åh vad jag tycker om dig 

Av Frida Pettersson - 3 oktober 2012 16:24

Stort förlåt för ingen uppdatering igår, men usch vilken stressig dag. 

Först hade vi en seg dag i skolan, när jag kom hem var jag tvungen att fixa lite saker, sen stressa i mig lite mat, sedan vidare till bussen mot Munktell för att träna. 
Träningen gick bra, kul att träffa tjejerna aom alltid ! När jag kom hem var klockan 8, då var det bara plugga som gällde. När jag äntligen var klar med det tog ett bad, sen hopp i säng. Missade tyvärr ung och bortskämd (!) men spelade in det, så får ta och kolla på det idag om jag hinner.

Ganska skön dag idag, förutom ett No-förhör och ett Matteprov, det gick väl skapligt. Elevens val som sista lektion, minigolf, haha. Usch vad dåliga jag och Johanna är på det, det gick lite skapligt soppigt för oss!

Hade rätt mycket att komma med just nu, men det får ni tåla. 
Puss finaste läsare   

bjuder på en bild från igår, bara för att jag inte har någon bättre.

Av Frida Pettersson - 1 oktober 2012 19:46

Hejhej!
Om 10 minuter börjar X-factor, och det ska vi ju kolla på! Men tänkte slänga in ett litet inlägg innan det.
Under kvällen som vart har jag inte gjort speciellt mycket, bara setat och degat och väntat på att tiden ska gå.

Förresten kom jag på att det är ju första Oktober idag, ojojoj vad tiden går. Inte åt det bra hållet, menmen.

Nu ska jag dra mig härifrån och till tv:n istället, haha nu låter jag ju inte lite lagom slö..

Men ni får ha en fortsatt toppenkväll , pussar & kramar 

 

Random bild-

 

Ovido - Quiz & Flashcards